Thursday 21 May 2015

Play Doh My Little Pony Oyun Hamuru Seti Rainbow Dash Style Salon

Yeni hamur seti Play-Doh My Little Pony Rainbow Dash Saç Stüdyosu Oyun hamuru seti oyuncak videosu ile sizlerleyim.

Hamur Abla Oyun Hamuru TV kanalında en yeni oyuncakları sizlere tanıtıyor. İşte Play Doh My Little Pony Oyun Hamuru Seti Oyuncak videosu. MLP Rainbow Dash karakterini rengarenk oyun hamurları ile süslüyoruz.

En güzel oyun hamuru, sürpriz yumurta ve oyuncak videoları için kanalıma hemen tıkla abone ol:  http://goo.gl/YKlpx4

Yeni Oyun Hamuru Seti videomda yepyeni bir Play Doh hamur seti ile karşınızdayım. Oldukça eğlenceli rengarenk harika bir set olan My Little Pony Rainbow Dash Oyun hamuru setini birlikte inceliyoruz. Tüm özelliklerini test ettiğim bu oyun hamuru setiyle gerçekten çok eğlendim.

My Little Pony çizgi filminin sevilen karakter Rainbow Dash'ın büyük oyuncak bebeğinin yer aldığı yepyeni Play Doh hamur seti çok eğlenceli. Bu videomda Rainbow Dash'a Oyun hamurundan gökkuşağı renkli saçlar yapıyoruz, kanatlarını, kuyruklarını ve her yerini rengarenk yapıyoruz!

Product Info (English)

Product Name: Play-Doh Rainbow Dash Style Salon Featuring My Little Pony

Description: Rock the rainbow with Rainbow Dash! Get your Play-Doh creativity on and make wild styles for one of everyone's favorite My Little Pony characters. Create a long, colorful mane for Rainbow Dash and decorate with all sorts of rainbow designs. You can also customize her tail, mane, wings, and Cutie Mark!


No comments:

Post a Comment