Monday 26 October 2015

Barbie Oyuncak Havuz Minişler Cicibiciler ve Ponyler ile Parti Zamanı

Hamur Abla'nın en güzel Barbie oyuncakları videoları Barbie'nin Oyuncak Havuzu ile devam ediyor. Barbie'nin bahçesinde düzenlediği havuz partisine Minişler (Littlest Pet Shop), Cicibiciler (Shopkins) ve My Little Pony'den sevimli Ponylerde katılıyor. Sende Barbie'nin oyuncak havuzunda düzenlediği partiye katılmak ister misin?

En güzel oyun hamuru, sürpriz yumurta ve oyuncak videoları için kanalıma hemen tıkla abone ol:  http://goo.gl/YKlpx4

Türkiye'nin İlk oyuncak kanalı Oyun Hamuru TV kanalımda sizlere en güzel oyuncakları tanıtmaya devam ediyorum. Barbie Oyuncak setlerinden Barbie'nin havuzu (Barbie Glam Pool) oyuncak setini birlikte açıp bu oyuncağın tüm özelliklerini test ettikten sonra nasıl oyunlar kurabileceğinizi size göstermek için küçük bir oyun kuruyoruz.Videomda en sevdiğim oyuncak figürleri arasında yer alan Minişler, Cicibiciler ve My Little Pony oyuncakları ile Barbie'nin havuzunu test ediyoruz. Ayrıca Barbie Yüzücü Bebeği ve 2 farklı oyuncak yunus'ta bu videomuzda bize eşlik ediyor.

Barbie ile ilgili tüm videolarıma buradan ulaşabilirsin: https://www.youtube.com/playlist?list=PL1UIdNh3slsRFpIfJWyqlPjCIRH_3_KCn


No comments:

Post a Comment