Wednesday 2 September 2015

Kaka Yapan Oyuncak Bebek Baby Alive Canım Bebeğim Pooping Doll

Hamur Abla en güzel oyuncak bebek videolarına Baby Alive Canım Bebeğim kaka yapan, çiş yapan, mama yiyen, su içen, 30 kelime Türkçe konuşan, oyun oynayan harika bir oyuncak bebek ile devam ediyooor! :)

En güzel oyun hamuru, sürpriz yumurta ve oyuncak videoları için kanalıma hemen tıkla abone ol:  http://goo.gl/YKlpx4

Türkiye'nin İLK ve en büyük oyuncak kanalı Oyun Hamuru TV kanalımda sizin için en güzel oyuncakları tanıtmaya devam ediyorum. Bu yeni videomda Baby Alive gerçekci oyuncak bebekler serisinde Canım Bebeğim adlı oyuncak bebeği açıyorum. Canım Bebeğim oyuncağı Baby Alive'ın en güzel ve en tatlı bebeklerinden biri. Bir sürü fonksiyona sahip bu oyuncak bebeği bu videomda küçük kızım ile birlikte inceledik ve denedik.

Oyuncak Bebek paketinden toz şeklinde meyve ve sebze püresi hazırlamamız için 2 paket mama, bebek bezleri, suluk, tabak ve kaşık çıkıyor. Bebekle oynamaya başlamadan önce mutlaka bezini takmalısın. Çünkü bu bebek altına çiş ve kaka yapabiliyor! Sonra ona toz mamalar ile harika püreler hazırlayıp yedirebilirsin. Baby Alive Canm Bebeğim sizin konuşmalarınıza tepki verebiliyor ve 30 farklı Türkçe kelime kullanıyor. Oldukça eğlenceli bu oyuncak bebeği biz çok sevdik.




No comments:

Post a Comment