Friday 21 August 2015

Karlar Ülkesi Elsa Oyuncak Bebek Oyun Hamuru Simli Elbise Tasarımı



Hamur Abla Karlar Ülkesi Frozen Elsa Disney MagiClip Oyuncak Bebek paketini açıyor ve Elsa için Play Doh Oyun Hamuru ile harika bir simli oyun hamurundan elbise tasarımı yapıyor.

En güzel oyun hamuru, sürpriz yumurta ve oyuncak videoları için kanalıma hemen tıkla abone ol:  http://goo.gl/YKlpx4

Türkiye'nin İLK ve en büyük oyun hamuru oyuncak kanalı Oyun Hamuru TV'de Hamur Abla sizler için Disney MagiClip oyuncak bebeklerinden aldı. Frozen Karlar Ülkesi Kraliçe Elsa oyuncak bebeği paketini açtık ve içinde 2 farklı MagiClip kolay giyilen oyuncak bebek elbisesi çıktı.

Videomda ilk olarak bu parıltılı ve gösterişli 2 farklı Disney MagiClip Elsa elbiselerini deniyoruz. Daha sonra ise Play Doh Oyun Hamuru ile Karlar Ülkesi Prensesi Karlar Kraliçesi Frozen Elsa bebeğimize altın sarı kemerli ve sarı çiçekli ve parıltılı simli bir oyun hamurundan elbise tasarımı yapıyoruz.

Hiç bir yardımcı aparat ve oyun hamuru seti kullanılmadan Dünyada ilk kez Hamur Abla tarafından yapılan Oyun Hamuru Elbise Kıyafet Tasarımı videolarımı izleyerek sende köşede bekleyen bebeğini için harika elbiseler, kıyafetler, balo kıyafetleri, düğün elbiseleri, günlük kıyafetler, yazlık giysiler, şortlar, mayolar gibi şeyler yaparak eğlenceli ve yaratıcı anlar yaşayabilirsin.

Play Doh Oyun Hamuru Oyuncak Bebek Elbise Kıyafet Giydirme Tasarımı Videoları (Play Doh Dresses Up and Design for Dolls Video Playlist) : https://www.youtube.com/playlist?list=PL1UIdNh3slsTyf8Hkw2HtgorguRCH8JAM



No comments:

Post a Comment